Tel: (+4) 0235-316-700 / (+4) 0235-316-702 Partner Jooble  | Joburi Romania

Cum te prezinti la un interviu

In zilele noastre, interviul nu mai este doar un simplu schimb de replici in care angajatorul urmareste sa identifice candidatul cu cele mai bune atuuri profesionale, ci presupune si o analiza a personalitatii si a temperamentului vostru.
 
Prin urmare, interviul de angajare este o etapa cruciala si determinanta in procesul de recrutare. Este un moment important si dificil de obtinut, care trebuie valorificat si optimizat la maxim. Din acest motiv, modul in care va prezentati la intalnire este esential pentru prima impresie a angajatorului.
 
Cel mai important lucru  este punctualitatea. Daca sunteti punctuali, veti da dovada de seriozitate si interes pentru job-ul pe care il urmariti. In caz de intarziere, scuzele nu va vor ajuta, oricat de credibili veti fi.
 
Sa nu omitem faptul ca prima impresie cantareste mult in cadrul unui interviu, fiti atenti la tinuta! Imbracati-va corect si alegeti tinuta vestimentara care se potriveste cel mai bine postului dorit. Hainele pe care alegeti sa le purtati la intalnirea cu angajatorul trebuie sa inspire incredere si motivatie.